• Harley-Davidson

  Harley-Davidson

  Ønsker du å prøvekjøre en Harley-Davidson ikke nøl med å ta kontakt.
 • Harley-Davidson

  Harley-Davidson

  2016 Line-up er her
 • Harley-Davidson

  Harley-Davidson

  Bestill din nye 2016 modell
 • 1
 • 2
 • 3

Harley-Davidson Tromsø tilbyr service og hjelp til alle eiere av en Harley-Davidson motorsykkel, både erfarne og de som akkurat har fått sin første Harley motorsykkel.

Enten du er interessert i en av de nye 2017 modellene fra Harley-Davidson, en custom sykkel eller en brukt sykkel, vil våre ansatte gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg i å plukke ut den perfekte motorsykkel for deg og gi deg all den støtten du trenger for å få mest mulig ut
av din kjøreopplevelse.

Bli en del av Harley-Davidson familien du også, du vil raskt oppdage at en Harley-Davidson motorsykkel er mer enn selve motorsykkelen, det er like mye en livsstil. Bli med til våre lokale arrangementer i Troms eller planlegg din neste tur sammen med oss. Vi vil også gi deg en rekke god tilbud på en mengde Harley deler, tilbehør og klær. Besøk oss og se hva vi har av har av kampanjer og aktiviteter i vår butikk.

Om du ønsker kan vi tilby deg en hel livsstil med kjøring og tilpasning av din sykkel, og ikke minst mulighet for deltagelse i Harley Owners Group hvor du vil møte erfarne og uerfarne Harley eiere som vil ønske deg hjertelig velkommen til vår Harley-Davidson Troms familie.

Les mer om 2017 modellene her.

Harley-Davidson i Tromsø hedres med utmerkelse

I dag (20.11.14) ble verdens nordligste Harley-Davidson forhandler hedret med Harley-Davidson ”Retail Environment Award (REG)”. Harley-Davidson Tromsø fikk besøk av Mikko Summa fra Harley-Davidson Nordic til en høytidelig prisoverrekkelse.

Utmerkelsen er et tydelig bevis på at butikken holder den høye standarden som Harley-Davidson setter for sine flaggskipbutikker. En standard som betyr at Harley-Davidson Tromsø gir en meget god kundeopplevelse for de besøkende.

– Vi setter umåtelig stor pris på denne anerkjennelsen, siden det bekrefter den jobben vi har lagt ned de siste årene. Dette er en anerkjennelse vi vil henge stolt opp i butikken, forteller daglig leder Yngvar Stoltz.