Harley-Davidson Nord Norge i Ballangen tar nå over H-D agenturet for hele Nord Norge.
Fra årsskiftet er ikke lenger Tromsø Motor AS forhandler for Harley-Davidson, samtidig tar Harley-Davidson Nord-Norge i Ballangen over agenturet for Troms og Finnmark og blir dermed eneste autoriserte H-D forhandler i de tre nordligste fylker. 

Hva vil dette si for deg som kunde:

I forbindelse med utvidelsen av distriktet til også å omfatte Troms og Finnmark vil det bli opprettet et serviceverksted i Tromsø hvor våre kunder kan få utført service, vedlikehold, customisering og reparasjoner.

Firma Twin Garage Tromsø AS vil bli drevet av mangeårlig eier av H-D Tromsø, Lars Ole "Lasse" Berg.
Lasse er en dyktig, faglært mekaniker gjennom Harley-systemet og har lang erfaring med merket.
Verksted vil være klart i begynnelsen av mars og vil ha et lite showrom, der man også kan få kjøpt det meste av servicedeler.  Butikk med P&A , motorclothes, nye og brukte H-D vil være i Ballangen. 

Har du kjøpt en ny Harley-Davidson på Tromsø Motor i de senere årene og fortsatt har garanti på sykkelen skal dette nå taes med Harley-Davidson Nord-Norge. Tromsø Motor har pr 01.01.2019 ikke mulighet til å bestille deler eller utføre kampanjer/reklamasjon på Harley-Davidson

Tromsø Motor AS vil også benytte anledningen til å takke Lasse for mange gode år i Tromsø Motor. Vi ønsker lykke til med nytt verksted! 

Er det noe du lurer på angående denne endringen ta enten kontakt med Jørgen Hagerup i Tromsø Motor Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Reidar Samuelsen i HD NN på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

logo