Teknisk sikkerhetskontroll – framgaffel.Teknisk sikkerhetskontroll – framgaffel.

Kjære BMW Motorrad motorsykkel eier!

Vil starte med å takke deg for din tillit når valgte en motorsykkel fra BMW Motorrad.Vår sentrale kvalitetsovervåkningssystem viser nå at din motorsykkel må komme inn på en sikkerhetskontroll hos en av våre autoriserte BMW Motorrad forhandlere.Under vårt kvalitetsarbeid oppdaget vi at framgaffelens innerbein som sitter innpresset i toppstykketkan separere seg fra sin utgangsposisjon og en mellomrom/glippe kan oppstå over tid.

Dette kan muligens forverre seg og gi sympotomer som oljelekasje eller mislyd fram framgaffelen. I værste fall kan dette lede til redusert manøvrering.Vi vil omgående kontrollere din motorsykkel og måle/undersøke mellomrommet i framgaffelen. Om mellomrommet er innefor godkjent tolerans så er det sikkert å bruke din motorsykkel som vanlig.For å sikre motorsykkelens funksjonalitet over tid så vil vi modifisere framgaffelen.

Denne gjennomføres i takt med tilgang på reservedeler.

Gå inn på vår hjemmeside www.bmw-motorrad.no for å finne din nærmeste forhandler/serviceverksted.

Til tross for denne tekniske sikkerhetskontrollen som er til for at ditt motorsykkeleierskap skal bli så problemfritt som mulig, så håper vi at du også i framtiden skal kjenne tiltro til BMW Motorrad.Vi ønsker deg en fortsatt god MC sommer.

Gaffel