I dag ble verdens nordligste Harley-Davidson forhandler hedret med Harley-Davidson ”Retail Environment Award (REG)”. Harley-Davidson Tromsø fikk besøk av Mikko Summa fra Harley-Davidson Nordic til en høytidelig prisoverrekkelse.

Utmerkelsen er et tydelig bevis på at butikken holder den høye standarden som Harley-Davidson setter for sine flaggskipbutikker. En standard som betyr at Harley-Davidson Tromsø gir en meget god kundeopplevelse for de besøkende.

– Vi setter umåtelig stor pris på denne anerkjennelsen, siden det bekrefter den jobben vi har lagt ned de siste årene. Dette er en anerkjennelse vi vil henge stolt opp i butikken, forteller daglig leder Yngvar Stoltz.

Totaloppussing og en dobling av kvadratmeter

Harley-Davidson Tromsø har vært forhandlere av Harley-Davidson siden 1997 og flyttet inn i Skatterøveien 52 i 2010, der de nå har lokalene sine. Siden da har butikken blitt totaloppusset og utvidet med 320 m2, på de allerede eksisterende 300 m2.

– Hele opplevelsen av å besøke oss har nå blitt mye bedre og sterkere, og vi har nå til og med en fullverdig klesbutikk, med kolleksjonen til Harley-Davidson, fortsetter Stoltz.

Det er vel ikke uten grunn at Yngvar Stoltz tør å påstå at de nå er den flotteste MC butikken i hele Troms og Finnmark.

– Vi har jobbet for det her veldig lenge, fortsetter eier Lars Ole Berg. – De siste årene har vi levd litt i pappesker og samtidig drevet butikken for fullt. Nå er vi endelig i mål og kan brette opp ermene, og se framover.

Lars Ole Berg, som har vært eier siden 1997 er stolt over at denne utmerkelsen tydeliggjør at de er en autorisert forhandler og har ting på stell.

– Det betyr at vi gjør noe riktig her tett opp mot nordpolen.

Verdens nordligste

Harley-Davidson Tromsø spenner sitt marked over hele 74 000 km2 fordelt på Troms og Finnmark fylke og er verdens nordligste Harley-Davidson forhandler.

- Det var en forhandler i Alaska som prøvde å ta den tittelen, men det viste seg at de lå på breddegraden 61,2. Det er jo syden for oss det, humrer Lars Ole Berg.

Til informasjon ligger Harley-Davidson Tromsø på breddegrad 69,7 som er 943 km nærmere nordpolen.

Det at Harley-Davidson Tromsø er lengst mot nord har selvsagt ikke gått upåaktet hen og Mikko Summa er imponert over hvordan butikken kombinerer salg av Harley-Davidson på sommeren og snøskutersalg på vinteren.

– De har gjort en meget god jobb i oppussingen av lokalene og er nå fullstendig på linje med Harley-Davison sin profil, samt at de har laget en god fordeling i butikken mellom Harley-Davidson og de andre merkene. De har også ekspandert butikklokalene med det dobbelte og bygget et fantastisk nytt verksted, forteller Summa.

Harley-Davidson