Payday loan
logoer4

Våre verksteder er kjent for rask og nøyaktig håndtering av din sykkel/ snøscooter og atv uansett service, ombygging eller skade. ta kontakt hvis du trenger hjelp, så løser vi det sammen.
Vårt mål er å være best på service og personlig oppfølging med kunden i fokus til enhver tid. Vi håper vi ser deg snart hos oss og husk: vi er der for deg.

Vinterlagring - service på din MC!

Vær sikker på at MC'n din fungerer tilfredsstillende når sesongen starter, sørg for vinterlagring NÅ! Vi lagrer alle typer MC og moped/scooter.
Pris for vinterlagring er kr. 2990,- inkl. mva. som inneholder

• Lagring i tørre, varme og sikre lokaler

• Vedlikeholdsladning av batteri.

• Sikkerhetssjekk av din MC. Du får rapport om hva som kan / bør / må skiftes.

• 15% rabatt på deler og arbeid som blir utført i forbindelse med vinterlagring. NB!!! Rabatten gjelder kun på de merkene som vi forhandler.

• Din MC vil være vasket og klar for en ny sesong til avtalt tid.

Se BRP delekatalog

For time til Service, ombygging, vedlikehold på din MC eller snøscooter.

Tromsø
Telefon: 77 68 35 10
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.%20">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ballangen
Telefon: 76 92 74 02
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.